Rajamäen kyläpäivän juhlavuoden kyltti!

Rajamäen Kyläpäivän juhlavuoden kunniaksi tehdään myyntin kyltti. Kyltin leveys on 24,5 cm ja korkeus 7,5 cm. Kylttejä painetaan myyty määrä ja ostamalla kyltin tuet Rajamäen Kyläpäivää, sekä ostat itsellesi muiston kyläpäivästä ja vuodesta 2023, jolloin Rajakaari purettiin. Kyltit tilataan Rajamäen… Continue Reading →

Rajamäen Ryyppi avoinna klo 10-15

Rajamäen kyläpäivänä 26.8.2023 Rajamäen Ryyppi on avoinna klo 10-15.  Klo 10-11 museo-opastus Klo 11-15 vapaa kierto Yhtäaikainen henkilömäärä museossa max 23 Pääsymaksu 2€/Museokortti/alle 18-v. vapaa sisäänpääsy 

Poliisin päivä

Poliisin päivän tapahtuma on osa Rajamäen kyläpäivä -tapahtumaa. Poliisin päivä on kansalaisille suunnattu tapahtuma. Sen tavoitteena on edistää poliisin näkymistä ja vuorovaikutusta kansalaisten kanssa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ja sopivat kaikenikäisille.   Paikalla on poliiseja, poliisiopiskelijoita, poliisikoira ja poliisin kalustoa.

TTS työtehoseura esillä kyläpäivässä!

Aikataulu

Klo 10.00 Avajaiset ja Grönroosin Veljet Klo 11.00 Maltti ja Valtti Klo 12.00 ikäihmisille jumpan tarjoaa Nurmijärven Olohuone. Vetäjänä Mari Haimi Klo 14.00 Poju Grönroosin Veljet kuvaaja: Venla Shalin

Rajamäen Kyläpäivät muuttavat TTS:n alueelle

Rajamäen Kampushankkeen takia uimahallin ympäristö muuttuu työmaa-alueeksi, jonka takia parin seuravan vuoden kyläpäiviä ei voida pitää tutulla paikalla Kuntolanpolulla. Rajamäen Kyläpäivät pidetään 26.8.23 Työtehoseuran alueella.

Maltti ja Valtti

Rajamäen Kyläpäivässä esiintyy lastenohjelmista tutut Maltti ja Valtti. Maltin ja Valtin sarjaa on esitetty televisiossa vuodesta 2008. Kaksikko on tullut tutuksi myös kirjojen ja live-esiintymisten myötä.

Kyläpäivä 2023

Rajamäen kyläpäivä järjestetään 26.8. 2023.

Uimahallin kyläpäivätarjous!

Kaikista Rajamäen Uimahallin sarja- ja kausituotteista -10%, tarjouksen voimassaoloaika  25.8. – 27.8.2023. Alennuksen saa myös verkkokauppaostoista.

Pysäköinti kyläpäivänä

Markkinavieraat voivat pysäköidä TTS:n pysäköintialueella tai Rajamäen liikuntapuiston pysäköintialueella. Markkinakauppiaille on varattu erillinen pysäköintialue TTS:n alueelta.

« Older posts

© 2024 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑