Teatteri Tuomikon riemastuttava klovneria sekä nukke- ja naamioteatteria yhdistelevä esitys Täti Hattara ja Töötti Rajamäen Kyläpäivillä 31.8.2024

Täti Hattara on lapsenvahtina työskentelevä klovni, joka on hoitajana aivan omaa luokkaansa: hänen luonaan lapset saavat hattaraa ruoaksi ja teräaseita leikkikaluiksi. Täti Hattaran vahtivaunut ovat aina valmiina ottamaan hoitolapset vastaan ja hauska hoitopäivä voi alkaa.

Mutta mitä tehdä, kun vahtivaunuista löytyy hoitolapsen sijasta muna? Täti Hattara on pulassa! Missä hoitolapsi on? Miten jumiin jäänyt lapsi saadaan pois munan sisältä? Entä miksei pikkuiselle kelpaakaan hattara? Onneksi katsojat osaavat auttaa ja Täti Hattara selviää lapsenvahtihommista kunnialla.

Välillä nostetaan peput penkistä, tanssitaan Tiketitömps-tansseja ja leikitään laululeikkejä, koska lapsenvahdit tarvitsevat tunnetusti paljon unta ja liikuntaa. Nukketeatterilla terästetty klovneriaesitys on suunnattu n. 2-10-vuotiaille lapsille, mutta Täti Hattaran puolesta kaikki muutkin (paitsi tosikot) ovat tervetulleita.

Tätihattaran esitys Rajamäen Kyläpäivillä 31.8.2024 klo 10.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *